OVER ONS

OVER ONS

Karin ten Hove en Greke Hulstein zijn beide ergotherapeut en ontwikkelaars van de Activiteitenweger.

Karin ten Hove en Greke Hulstein zijn beide ergotherapeut en ontwikkelaars van de Activiteitenweger.

De ontwikkeling heeft plaatsgevonden in de praktijk, tijdens het werken als ergotherapeut in Meander Medisch Centrum. Zij geven nu al meer dan 10 jaar cursussen aan ergotherapeuten uit het hele land. Ook hebben ze cursussen gegeven aan ergotherapeuten in het buitenland (Noorwegen en België).

Nu zetten zij de ontwikkeling van de methodiek en het geven van cursussen voort vanuit hun eigen bedrijf: Activity-Matters!

Karin ten Hove

Greke Hulstein

“Balans is een reis en geen bestemming. Ik ervaar blijdschap en geluk wanneer ik met mijn werkzaamheden kan bijdragen aan deze reis.”

Mijn naam is Karin ten Hove – Moerdijk en al meer dan 20 jaar werkzaam als ergotherapeut op de afdeling Revalidatiegeneeskunde van Meander Medisch Centrum. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van mensen met chronische pijn en vermoeidheid. Ik ben CP-CRT therapeut waarmee ik cognitieve revalidatietherapie aanbiedt aan mensen met Niet-Aangeboren-Hersenletsel (NAH). Cognitieve revalidatie therapie is voor mensen die belemmeringen ervaren bij dagelijkse activiteiten doordat concentreren, aandacht richten en organiseren van taken minder goed gaat als voorheen.

Het werk als ergotherapeut op de revalidatieafdeling doe ik met veel plezier. Mijn grootste voldoening haal ik uit het ontwikkelen en uitdragen van de ‘Activiteitenweger’. Samen met Greke Hulstein ben ik vanuit Meander Medisch Centrum dit creatieve proces gestart. Vanaf het voorjaar 2020 zetten we dit voort vanuit ons eigen bedrijf: Activity-Matters. Het zijn uw en onze activiteiten die er toe doen!

“Het is echt gaaf om te zien hoe mensen weer zelf regie krijgen over hun leven en weer kunnen genieten van waardevolle activiteiten.”

Ik ben Greke Hulstein. Meer dan 15 jaar heb ik ervaring als ergotherapeut in de revalidatiegeneeskunde. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn en/of vermoeidheidsklachten door allerlei aandoeningen. Deze ervaring zet ik nu in voor de patiënten van mijn eigen praktijk: Balans Werkt Ergotherapie en Re-integratie in Zeewolde.

In de afgelopen jaren heb ik samen met mijn collega Karin ten Hove ‘de Activiteitenweger’ ontwikkeld. Eén van de meest door ergotherapeuten gebruikte methodieken voor energiemanagement. Samen hebben we ‘Activity-Matters’ opgezet. Vanuit dit bedrijf organiseren we cursussen over de Activiteitenweger. Het geven van deze cursussen is voor mij echt een kers op de taart!

CURSUSSEN ACTIVITEITENWEGER

CURSUSSEN ACTIVITEITENWEGER

Activity-Matters organiseert post hbo-cursussen voor ergotherapeuten om met de Activiteitenweger te kunnen werken. Er worden regelmatig cursussen georganiseerd waar ergotherapeuten zich voor in kunnen schrijven. Het is ook mogelijk een cursus In Company te organiseren. We zijn ook recent gestart met het organiseren van post hbo-cursussen Activiteitenweger voor re-integratiecoaches!

Dit jaar hebben we drie activiteitenweger cursussen gepland staan. De basiscursus voor ergotherapeuten verspreid over twee vrijdagen waarvan één online en één fysieke cursusdag, de opfriscursus voor ergotherapeuten op één vrijdag en de basiscursus voor re-integratiecoaches verspreid over anderhalve dag online en één fysieke cursusdag. Klik op een blok hieronder voor meer informatie.

BASISCURSUS ACTIVITEITENWEGER

VRIJDAG 4 OKTOBER 2024
VRIJDAG 15 NOVEMBER 2024

Op vrijdag 4 oktober 2024 (online) en vrijdag 15 november (op locatie) geven we de cursus activiteitenweger.

OPFRISCURSUS ACTIVITEITENWEGER

VRIJDAG 14 JUNI 2024

Op vrijdag 14 juni geven we de opfriscursus activiteitenweger. Eén dag op locatie in Amersfoort.

IN COMPANY CURSUS ACTIVITEITENWEGER

2 DAGEN IN OVERLEG
MAXIMAAL 20 PERSONEN

Plan een In Company cursus Activiteitenweger.

BASISCURSUS ACTIVITEITENWEGER
VRIJDAG 4 OKTOBER 2024
VRIJDAG 15 NOVEMBER 2024

Op vrijdag 4 oktober 2024 (online) en vrijdag 15 november (op locatie) geven we de cursus activiteitenweger.

OPFRISCURSUS ACTIVITEITENWEGER
VRIJDAG 14 JUNI 2024

Op vrijdag 14 juni geven we de opfriscursus activiteitenweger. Eén dag op locatie in Amersfoort

IN COMPANY CURSUS ACTIVITEITENWEGER
2 DAGEN IN OVERLEG

Plan een In Company cursus bij jou op het werk.