Karin ten Hove en Greke Hulstein zijn beide ergotherapeut en ontwikkelaars van de Activiteitenweger. De ontwikkeling heeft plaatsgevonden in de praktijk, tijdens het werken als ergotherapeut in Meander Medisch Centrum. Zij geven nu al meer dan 10 jaar cursussen aan ergotherapeuten uit het hele land. Ook hebben ze cursussen gegeven aan ergotherapeuten in het buitenland (Noorwegen en België). 

Nu zetten zij de ontwikkeling van de methodiek en het geven van cursussen voort vanuit hun eigen bedrijf: Activity-Matters!

"Balans is een reis en geen bestemming. Ik ervaar blijdschap en geluk wanneer ik met mijn werkzaamheden kan bijdragen aan deze reis."

Mijn naam is Karin ten Hove – Moerdijk en al meer dan 20 jaar werkzaam als ergotherapeut op de afdeling Revalidatiegeneeskunde van Meander Medisch Centrum. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van mensen met chronische pijn en vermoeidheid. Ik ben  CP-CRT therapeut waarmee ik cognitieve revalidatietherapie aanbiedt aan mensen met Niet-Aangeboren-Hersenletsel (NAH). Cognitieve revalidatie therapie is voor mensen die belemmeringen ervaren bij dagelijkse activiteiten doordat concentreren, aandacht richten en organiseren van taken minder goed gaat als voorheen.

Het werk als ergotherapeut op de revalidatieafdeling doe ik met veel plezier. Mijn grootste voldoening haal ik uit het ontwikkelen en uitdragen van de ‘Activiteitenweger’.  Samen met Greke Hulstein ben ik vanuit Meander Medisch Centrum dit creatieve proces gestart. Vanaf het voorjaar 2020 zetten we dit voort vanuit ons eigen bedrijf: Activity-Matters.  Het zijn uw en onze activiteiten die er toe doen!

karin
DSC_1371-001
"Het is echt gaaf om te zien hoe mensen weer zelf regie krijgen over hun leven en weer kunnen genieten van waardevolle activiteiten." 

 

Ik ben Greke Hulstein. Meer dan 15 jaar heb ik ervaring als ergotherapeut in de  revalidatiegeneeskunde. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn en/of vermoeidheidsklachten door allerlei aandoeningen. Deze ervaring zet ik nu in voor de patiënten van mijn eigen praktijk: Balans Werkt Ergotherapie en Re-integratie in Zeewolde.

In de afgelopen jaren heb ik samen met mijn collega Karin ten Hove ‘de Activiteitenweger’ ontwikkeld. Eén van de meest door ergotherapeuten gebruikte methodieken voor energiemanagement. Samen hebben we ‘Activity-Matters’ opgezet. Vanuit dit bedrijf organiseren we cursussen over de Activiteitenweger. Het geven van deze cursussen is voor mij echt een kers op de taart!